2016 Climate Control Issues - Toyota Prius Forum : Toyota Prius Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 01-13-2020, 09:42 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default 2016 Climate Control Issues

I have a 2016 Prius IV with some very odd climate control issues. Up until about a few weeks ago the climate control worked normally. It came on immediately when starting the car to the last preset and worked as it should. Now the climate control takes about a minute to show anything on the screen and allow me to change any settings. When it turns on it seems to start at a default state with the "Auto" button on and the AC turned on. The heat also starts out at the same set temp every time it turns on no matter the last preset. While driving the heat is very hot and only cools down when stopped even when lowered to the lowest heat setting. After bringing it to the dealer to diagnose, they told me the climate control head unit would need to be replaced which I have done and I still yield the same odd issues. Has anyone else had these issues or have any insight? Any help is appreciated.

Thanks!
Daykray is online now  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome