2012 Prius v Five Starting Issues - Toyota Prius Forum : Toyota Prius Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 03-18-2015, 06:24 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
Exclamation 2012 Prius v Five Starting Issues

Yesterday evening while driving back home suddenly the Multi-Information Display (MID) went black. I thought of taking my 3 years old Prius v Five to dealer to find out the issue with MID this morning, but the it won't start and the MID is still black.

So far I've tried jumpstarting the 12v battery but still it won't start. I checked the voltage of 12v, its showing me 12.6 volts. I also checked the battery status via diagnostics mode, and its showing within the normal range.
I will check for broken fuses next which I doubt that I'll find one.

Everything else radio, navigation, a/c, etc all are working fine except that I can't shift the gear to Neutral.

Would appreciate all the help.

I've uploading a video of the MID issue.....and also a video of starting problem. Please check the videos at the following youtube links:-

MID Problem:
https://www.youtube.com/watch?v=1VX9NjhTYkw

Starting Issue:
https://www.youtube.com/watch?v=T4Pj6c8rXtY
sachidas is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome