New to forum and Prius Gen I - Toyota Prius Forum : Toyota Prius Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 02-28-2015, 12:39 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default New to forum and Prius Gen I

Bought a gen I with 148K on it for $500, and it has the inverter failure warning light on. Just looking for some help on where to start looking for answers. Previous owner said that the light suddenly came on and the car stopped, which to me means a broken wire or burned out part rather than a slowly decaying problem like corrosion on connections. Any thoughts or suggestions would be appreciated.
bofronado is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 03-03-2015, 05:20 PM
Super Moderator
 
Join Date: May 2014
Location: N. Central Florida
Posts: 376
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 43 Post(s)
Default

Screwing with the electronics on these cars can be both expensive and dangerous unless you really know what you are doing.

I suggest that given your minimal investment so far, you should spend the $100 or so for a Toyota dealer shop diagnostic.
Easy Rider is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome