no lights except Hi-Beam - Toyota Prius Forum : Toyota Prius Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 05-26-2017, 12:11 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Default no lights except Hi-Beam

Hi, weird one. Not sure when it happened but tonight I started the car and tried turning on the lights. Nothing happened! No driving lights on first click of the light shaft, then nothing when I tried the second click for low beam lights. Changed the head lights about 4 months ago All I have is brake lights and Hi beam. Have interior and dash lights so I'm at a loss. Any ideas?

thanks

Walt
walt1122 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-26-2017, 09:19 AM
Super Moderator
 
Join Date: May 2014
Location: N. Central Florida
Posts: 219
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by walt1122 View Post
Changed the head lights about 4 months ago
All I have is brake lights and Hi beam.
Changed the headlights TO WHAT exactly.....and why ?

Does that second statement mean that everything works except the low beams.......or does it mean that parking and tail lights don't work too ??

Fuse blown ??

A truly wise man is one who knows that he knows not.
Easy Rider is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome